Vietnamské mäsové závitky NEM - RAN

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 500 g mletého bravčového mäsa, 100 g ryžových rezancov, 10 vietnamských čiernych sušených húb, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 kaleráb, PL ryžovej omáčky, 3 vajcia, 1 pivo, ryžové listy, Vegeta, čierne korenie, olej

Postup: Cibuľu, mrkvu, kaleráb, namočené huby nakrájame nadrobno. Dáme s mäsom, rezancami, vajcami do veľkej nádoby, pridáme omáčku, Vegetu, čierne korenie, premiešame. Ryžové listy namočíme do piva. Mäsovo - zeleninovú zmes zvinieme do listov do tvaru rolky opečieme na panvici na rozpálenom oleji.