Mandľové medajlónky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 400 g bravčovej sviečkovice, 20 g mandľových lupienkov, 4 PL olivového oleja, 2 hlávky listového šalátu, soľ, mleté čierne korenie.

Dresing: 250 g nízkotučného bieleho jogurtu, 4 veľké paradajky, 1 ČL kapár, 1/2 ČL drveného zeleného korenia, 1/2 ČL korenia 4 farieb, 1 PL nasekaného kôpru, soľ

Postup: Mäso nakrájame na medajlónky, osolíme, okoreníme, prudko opečieme na oleji. Na druhej panvici nasucho opražíme lupienky, obalíme nimi mäso. Do jogurtu vmiešame paradajky nakrájané na kocky, ochutíme soľou, koreniami, kôprom. Šalát umyjeme, natrháme na kúsky, polejeme dresingom.

Príloha: pečené zemiaky.