Slonie uši

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (2 porcie): 4 tenké plátky brav., mleté č. korenie, mletá sladká paprika, soľ, olej.

Plnka: 75 - 100 g syra so zelenou plesňou, 1 - 2 PL sladkej smotany, po 1 zelenej a červenej paprike

Postup: Umyté, osušené mäso natenko naklepeme, posypeme mletým čiernym korením, paprikou, špáradlom alebo kovovými ihlami vytvoríme z plátu kapsu, opražíme na oleji z oboch strán. Nastrúhaný plesňový syr vymiešame so sladkou smotanou. Umyté, jadrovníkov zbavené paradajky rozpolíme, nakrájame na malé kúsky, premiešame so syrovou plnkou. Ešte teplé kapsy naplníme podávame so zvyškom na pásiky nakrájaných paprík.