Slovenské pivovarské rebierka

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 750 g bravčových rebierok, olej, 1 cibuľa, 3 PL paradajkového pretlaku, 150 ml svetlého piva, tvrdý chlieb, soľ, mleté čierne korenie, 4 nožičky párkov

Postup: Nakrájanú cibuľu opečieme na oleji dozlata, vložíme rebierka, opečieme zo všetkých strán, zalejeme malým množstvom vody, pridáme pretlak, soľ, korenie, dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, zalejeme ho pivom. Šťavu zahustíme nastrúhaným chlebom, ešte chvíľu dusíme. Na mäkké rebierka prepasírujeme šťavu, na každé dáme nožičku párkov.

 


AdSense