Poľovnícke bravčové rezne

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Postup: Umyté, odblanené a naklepané rezne popreťahujeme slaninkou, z jednej strany posypeme hrubou múkou a sprudka opečieme na horúcom hni dočervena. Mäso odložíme a na tom istom oleji opražíme zeleninu (na 4 rezne 60 g miešanej zeleniny), pridáme rezne, mleté čierne korenie, borievky, nové korenie, pokvapkáme trochou oleja, podlejeme vývarom alebo vodou a udusíme domäkka. Mäkké rezne vyberieme, do šťavy prilejeme smotanu zmiešanú s hladkou múkou, dobre povaríme, pretrieme cez sito a nakoniec pridáme pár lyžíc bieleho vína a trochu skaramelizovaného cukru.

Omáčkou polejeme rezne, podávame s knedľou.

 


AdSense