Bravčové kotlety s jablkami

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 bravčové kotlety, 4 kyslejšie jablká, korenie na steaky, 40 g masla

Postup: Kotlety naklepeme, z oboch strán okoreníme a opečieme na masle. Menší pekáčik vymastíme maslom a na dno poukladáme umyté, jadrovníkov zbavené plátky jabĺk. Posypeme ich troškou korenia a pokvapkáme výpekom z kotliet. Na jablká rozložíme plátky mäsa, pekáč zakryjeme a dusíme, kým mäso nezmäkne. Ku kotletám môžeme vyskúšať ako prílohu hrozienkovú ryžu. Pripravíme ju tak, že pred dovarením k nej pridáme na 5 min. vodou opláchnuté hrozienka.

 


AdSense