Bravčové pečené s rozmarínom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g bravčovej krkovičky, 4 strúčiky cesnaku, rasca, majorán, tymián, rozmarín, soľ, 100 g masla

Postup: Očistené a umyté mäso vcelku osolíme, potrieme roztretým cesnakom, posypeme rascou, majoránom, rozmarínom a tymiánom. Ochutené mäso uložíme na vymastený pekáč, z obidvoch strán prudko opečieme a podlejeme horúcou vodou. Na mäso poukladáme kúsky mäsa, pekáč zakryjeme a v horúcej rúre pomaly pečieme. Pred koncom pečenia mäso odokryjeme, podlejeme výpekom a upečieme dočervena.  Elektrická rúra teplovzdušná 180, plynová stupeň 3.3. Čas pečenia 50 minút.

Upečenú krkovičku pokrájame na plátky a podávame s opekanými zemiakmi a dusenou červenou kapustou.

 


AdSense