Diabolská krkovička

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 2 kg bravčovej krkovičky, 1 kg zemiakov, 200 g malých rajčiakov, celé nové korenie, celé čierne korenie, borievky, rasca, hrubozrnná morská soľ

Postup: V mažiariku rozdrvíme zmes nového a čierneho korenia, borievok, rasce a soli. Rozdrvenú zmes rovnomerne rozsypeme na pracovnú dosku a dôkladne v nej vyvaľkáme celú bravčovú krkovičku. Takto koreninami obalené mäso zabalíme do fólie a odložíme na 24 hod do chladničky, Potom mäso vložíme do pekáča, podlejeme vodou a prikryté pečieme pri strednej teplote asi dve hodiny. Po odkrytí pridáme predvarené a na štvrtky pokrájané zemiaky a spolu znova pečieme. Pár minút pred dokončením pridáme malé rajčiaky a krátko dopečieme.

 


AdSense