Sýta bravčová kotleta

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 2 bravčové kotlety, soľ, mleté čierne korenie, olej, 2 strúčiky prelisovaného cesnaku, 30 g nastrúhaného tvrdého syra, 2 PL ochutenej majonézy, nasekaná petržlenová vňať

Postup: Bravčové kotlety mierne naklepeme, posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a potrieme prelisovaným cesnakom zmiešaným s trochou oleja. Ochutené kotlety odložíme asi na 30 minút na chladné miesto. Potom ich opečieme na oleji z oboch strán na miernom ohni. Upečené vyberie a dáme na ne tvrdý strúhaný syr, pokvapkáme ich ochutenou majolkou, do ktorej sme pridali posekanú petržlenovú vňať. Takto naplnenú kotletu dáme do vymastenej zapekacej misy a krátko zapečieme vo vyhriatej rúre.

Podávame so zeleninovou prílohou.

 


AdSense