Bravčové mäso so šalátom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 500 g bravčového mäsa z pliecka, 30 g masti, 20 g cibule, soľ, 2 dl mlieka, 30 g hladkej múky, postrúhaný muškátový oriešok, čierne korenie, 20 g masla, 200 g mrazeného špenáttu

Postup: Umyté mäso pokrájame n aúplátky a na horúcom oleji opečieme. Na zvyšku masti speníme cibuľu, pridáme k mäsu, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme mlieko, vktorom sme rozmiešali nasucho opraženú múku. Pridáme pokrájaný špenát a spolu podusíme. Nakoniec pridáme korenie, muškátový oriešok a maslo.