Bravčové mäso so zeleninou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 400 g bravčového mäsa, 10 g klobásy, 1 cibuľa, 2 zemiaky, 2 - 3 zelené papriky, 1 - 2 rajčiny, 3 strúčiky cesnaku, 1 PL omáčky worchester, mletá sladká paprika, korenie, soľ, vegeta

Postup: Mäso pokrájame na kúsky a premiešame ho so zemiakmi pokrájanými na plátky. Posypeme cibuľou pokrájanou na kolieska, pokrájanými rajčiakmi a prúžkami papriky. Osolíme, okoreníme, pridáme roztlačený cesnak, pokvapkáme olejom, worchesterskou omáčkou a dáme piecť do prikrytého pekáča. Pred dopečením mäso odokryjeme.

Podávame s pečenými zemiakmi.