Karé zapečené s plnkou a syrom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 plátky bravčového karé, 100 g kuracej pečene, 2 vajcia, 2 rožky, 100 g tvrdého syra, vegeta, petržlenová vňať, soľ, olej

Postup: Plátky mäsa vyklepeme, z oboch strán posypeme vegetou a z každej strany prudko opečieme na horúcom oleji približne + a pol minúty. Umy tú kuraciu pečeň nakrájame na rezance, orestujeme na oleji asi 3 min. a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou. Jedno vajce uvaríme natvrdo, olúpeme ho a pokrájame nadrobno,. Rožky pokrájame na drobné kocky. Pečeň vajce a rožky zmiešame, pridáme surové vajce, zmes okoreníme, osolíme a dobre premiešame. Do vymasteného pekáča položíme plátky mäsa, na každé dáme kopček plnky, pekáč zakryjeme alobalom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Elektrická rúra 185, teplovzdušná 170 st., C, plynová stupeň 3. Čas pečenia 25 minút.

Podávame posypané postrúhaným tvrdým syrom.