Bôčiková roláda s horčicou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (10 porcií): 1,5 kg prerasteného bôčika, 150 ml kondenzovaného mlieka, 2 ČL soli, korenie karí, mleté čierne korenie

Plnka: 6 vajec 200 šunky, 1 cibuľa, petržlenová vňať. pažítka, 1 červená a 1 zelená paprika, 200 ml horčice, olej

Postup: Bôčik dvakrát zomelieme, zmiešame s mliekom, so soľou a s korením podľa chuti. Necháme cez noc odležať. Z vajec pripravíme na oleji praženicu s cibuľou, pred dokončením pridáme posekanú pažítku a petržlenovú vňať. Na fólii roztlačíme mäsovú hmotu na obdĺžnik 25 x 30 cm, na plát rozložíme šunku, do stredu dáme praženicu, na ňu pásiky pokrájanú papriku. Zvinieme ako roládu. Roládu preložíme na suchý plech, potrieme ju hrubou vrstvou horčice a dáme upiecť. Elektrická rúra 170, teplovzdušná 150 °C, plynová štupeň 3, čas pečenia 115 - 130 minút.

 


AdSense