Bravčové rebierka v kapuste

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 hrubšie rezner z bravčového karé, 500 g kyslej kapusty, 100 g slaniny, 1 cibula, 2 strúčiky cesnaku, bobkový list, 1 zemiak, 250 g kyslej smotany, 4 ČL kečupu alebo 4 kúsky kápie, mleté čierne korenie, soľ, olej

Postup: Rezne naklepeme, osolíme a rýchlo opečieme na oleji z oboch strán. Vo výpeku opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a malé kocky slaniny. Pridáme pretlačený cesnak, kapustu, bobkový list, korenie a dusíme. Keď je kapusta mäkká, zahustíme ju surovým zemiakom. Rezne poukladáme na vymastený plech, na každý dáme kôpku kapusty a Pl kyslej smotany. Zapečieme v predhriatej rúre.

Každú porciu ozdobíme kyslou smotanou a kečupom, prípadne kápiou.

 


AdSense