Bravčovina s hlivou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 500 g bravčovej panenky, 2 PL slnečnicového oleja, 1 veľká cibuľa, 125 g nakrájanej slaniny, 2 PL hladkej múky, 600 ml hovädzieho vývaru, 3 PL kečupu, pár kvapiek worchesterskej omáčky, 250 g mrazenej zeleniny, 125 g nakrájanej hlivy, soľ, čierne korenie

Postup: Na veľkej panvici opečieme slaninu s nakrájanou cibuľou a hlivami. Pridáme na tenké pásiky nakrájané mäso a pražíme ešte 2 min. Všetko vyberieme a odložíme na teplé miesto. Mrazenú zeleninu prepláchneme vriacou vodou, necháme odkvapkať. Na panvicu nasypeme múku a necháme ju 1 min. pražiť. Pridáme vývar a miešame, aby omáčka zhustla. Primiešame kečup, worchesterskú omáčku, osolíme, okoreníme. K omáčke pridáme mäso, slaninu, cibuľu, hlivu. Premiešame, pridáme zeleninu.

Dusíme 15 min., podávame s ryžou.