Jemné mäso s rezancami

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): Cesto: 500 g bravčového karé, 5 strúčikov cesnaku, 2 PL dijonskej horčice, 1 PL paradajkového pretlaku, 2 PL vinného octu, 4 PL vody, 2 PL olivového oleja, 250 g tenkých rezancov, soľ, mleté čierne korenie, 2 ČL kukuričnej múky, 225 ml sladkej smotany

Postup: Do veľkého hrnca dáme variť vodu. Mäso nakrájame na pásiky. Cesnak ošúpeme, prelisujeme a dáme do misky. Primiešame horčicu, paradajkový pretlak, ocot a vodu. Cibuľky očistíme a nakrájame na kolieska. Na panvici zohrejme 1 a 1/2 PL olivového oleja a mäso na ňom prudko opečieme. Pridáme vodu a mäso podusíme. K mäsu primiešame cesnak s ostatnými surovinami. Zatiaľ osolíme vodu a cestoviny varíme 5 min. Keď sú al dente, scedíme ich a nalejeme na ne zvyšok olivového oleja. Kukuričnú múku zmiešame so smotanou a pridáme k mäsu. Pridáme cibuľu a zmes varíme ďalšie 3 min.

Podávame spolu s omáčkou a tenkými rezancami.

 


AdSense