Plnené bravčové rebierka

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 4 bravčové rebierka, soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 1 PL oleja, 2 PL masla.

Plnka: 1 sterilizovaná uhorka, 1 natvrdo uvarené vajce, 100 g údeného mäsa, 50 g údeného syra

Postup: Do rebierok urobíme kapsu a naplníme ju zmesou pokrájanej uhorky, natvrdo uvareného vajca, údeného mäsa a syra. Rebierko zošijeme niťou, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Na zmesi oleja a masla naplnené rebierko prudko opečieme z oboch strán, trochu podlejeme a za občasného primeraného podlievanie dusíme domäkka. Podávame s varenými zemiakmi a zeleninou.

 


AdSense