Plnené bravčové kotlety

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 4 bravčové kotlety, PL horčice, 4 sušené slivky bez kôstok, 4 plátky jablka, petržlenová vňať, 1 PL Podravky s bylinkami

Postup: Sušené slivky naplníme maslom. Nakrájané kotlety hrúbky 1,5 - 2 cm vykostíme. Každú kotletu narežeme tak, aby sa vytvorila kapsa a cez fóliu zľahka naklepeme. Do každej kapsy dáme sušené slivky a jablká nakrájané na tenké plátky a otvory uzavrieme špáradlami. Naplnené kotlety posypeme Podravkou, potrieme horčicou, vyprážame na oleji z každej strany 3 - 4 min. Podlejeme trochou vody a dusíme 15 - 20 min.

K teplým kotletám podávame varené zemiaky.

 


AdSense