Bravčové s vlašskými orechmi

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (8 - 10 porcií): 900 g bravčového karé alebo sviečkovice, 4 PL hladkej múky, 4 PL sójovej omáčky, 1 PL hnedého alebo práškového cukru, 1 šálka olúpaných vlašských orechov, soľ, olej

Postup: Umyté mäso nakrájame na malé kúsky a zmiešame s 2 Pl sójovej omáčky, cukrom a múkou. V hlbokej panvici rozpálime olej a za stáleho miešania vkladáme, mäso po častiach. Asi po 5 min. získa hnedú kôrku. Potom kúsky mäsa vyberieme a necháme na site odkvapkať. Na menšej panvici opečieme na 2 PL oleja jadrá orechov, pridáme odkvapkané mäso a 2 PL sójovej omáčky, osolíme a ešte asi 3 min. dopečieme.