Bravčová sviečkovica v chrumkavom obale

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g bravčovej sviečkovice, 150 g lieskových orieškov, 1 bielok, 6 polovičiek zaváraných broskýň, olej, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Mäso odblaníme, nakrájame na hrubšie plátky, mierne roztlačíme, potrieme olejom, osolíme, okoreníme a necháme stáť 10 - 15 min. Bielok vyšľaháme a posekáme orechy. Mäso namočíme do bielka, obalíme v orieškoch a v rozohriatom oleji opekáme 5 min. z oboch strán. Pred dopečením vložíme do panvice broskyne nakrájané na plátky a necháme ich prehriať.

Mäso podávame obložené broskyňami, poliate šťavou a s opekanými zemiakmi.