Bravčové mäso plnené kuracou pečeňou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (12 porcií): 1 kg bravčového stehna, 200 g kuracej pečene, 80 g oleja, 60 g masla, hladká múka, zeleninový vývar, grilovacie korenie, vegeta, mleté čierne korenie, soľ

Postup: Kuraciu pečeň pokrájame na rezance, podusíme na masle, okoreníme, hotovú pečeň osolíme. Z bravčového stehna nakrájame 12 rezňov, rozklepeme, osolíme, posypeme vegetou. Na polovicu rezňa dáme udusenú pečeň, v polovici preložíme, okraje sklepeme upevníme špajdľami. Rezne poprášime múkou, poukladáme do vymasteného pekáča, podlejeme vývarom, dusíme v rúre prikryté alobalom. Ku koncu pečenia alobal odložíme, mäso posypeme grilovacím korením a dopečieme dočervena.

Podávame so zemiakovými hranolkami a zeleninovým šalátom.