Chutná bravčová pečeň

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g bravčovej pečene, 50 g masla, mletá sladká paprika, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 jablko, 2 paradajky, tymian, vegeta, hladká múka, soľ.

Postup: Pokrájanú bravčovú pečeň orestujeme na masle, posypeme mletým čiernym korením, červenou paprikou, premiešame. Pečeň vyberieme, do výpeku dáme nadrobno pokrájanú slaninu, olej a cibuľu, posmažíme. Pridáme pečeň, prelisovaný cesnak, jablká a paradajky pokrájané nadrobno. Ochutíme trochu tymianu, vegetou, podlejeme vodou a dusíme. Jemne zahustíme hladkou múkou, dochutíme soľou.

Podávame s opekanými zemiakmi.

 


AdSense