Rezeň s mozarellou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 40 g rukoly, 200 g mozarelly, 8 bravčových rezňov, soľ, čierne korenie, 4 Pl repíkového oleja, 370 g paradajok, 1 ČL vinného octu, 1 ČL cukru, 1 PL nasekanej bazalky

Postup: Umytú, očistenú rukolu zbavíme stopiek a vody. Z umytých paradajok odstránime stopky nakrájame ich na plátky. Z mozarely zlejeme vodu a nakrájame na plátky. Umyté osušené rezne naklepeme vložené medzi fóliu. V panvici rozhorúčime 2 Pl oleja, rezne v ňom z jednej strany krátko opečieme, vyberieme, z opraženej strany osolíme, okoreníme. Rukolu, paradajky mozarellu dáme na rezne, ktoré preložíme, spojíme. Rozpálime 2 Pl oleja na panvici naplnené rezne v ňom opražíme 3 min. z každej strany. Na omáčku zohrejeme paradajky v hrnci, dochutíme soľou, korení, cukrom. Primiešame bazalku.

Rezne podávame s paradajkovou omáčkou.