Kyslý Švéd

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 4 plátky roštenky, 1 cibuľa, 1 Pl horčice, 1/2 pohára hladkej múky, 20 g kvasených uhoriek, 80 g masla, soľ, mleté čierne korenie, kyslá smotana, mäsový vývar

Postup: Umyté mäso vysušíme, okoreníme zľahka posypeme múkou. Rozpustíme maslo, mäso z oboch strán opečieme 3 m z každej strany. Cibulu, uhorky, sardely posekáme nadrobno, zmiešame. Na každú porciu mäsa dáme za ČL tejto zmesi, podlejeme vývarom, pod pokrievkou dusíme domäkka. Pred podávaním prilejeme kyslú smotanu zmiešanú s horčicou, necháme prejsť varom.