Macedónske mäsové rezy

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 250 g lístkového cesta, 30 g masla, 300 g mletého mäsa bravčového, cibuľa, tuk, vajce, soľ, mleté čierne, paprika, vňať

Postup: Pokrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme maslo, opekáme, až sa temer všetka šťava odparí. Mäso zložíme z platne, znova pomelieme, osolíme, okoreníme, premiešame s vajcom. Cesto rozvaľkáme, rozdelíme na 3 diely, 1 položíme na plech, pokvapkáme zohriatym maslom, potrieme 1/2 plnky, položíme 2 diel cesta, zvyšok plnky zakryjeme 3 časťou cesta, pokvapkáme maslom poprepichujeme vidličkou. V horúcej rúre pečieme 35 min.

Podávame horúce.

 


AdSense