Bravčové mäso zapekané v červenej kapuste

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 600 g bravčovej panenky, 1 hlávka kapusty, 2 dl oleja, 200 g cibule, 4 varené vajcia, 200 g strúhaného údeného syra, kôpor, soľ, mleté čierne korenie, bešamel, bujón

Postup: Mäso nakrájame na 5 cm dlhé kúsky, osolíme, okoreníme. Na oleji speníme cibuľu, pridáme mäso, opečieme. Kapustné listy sparíme, naklepeme, naplníme mäsom, posypeme kôprom, zabalíme. Na dno zapekacej misy dáme trochu bešamela, plnené kapustné listy. Navrch poukladáme nakrájané varené vajcia, polejeme zvyškom omáčky, posypeme syrom, v rúre zapečieme. Podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi.

 


AdSense