Ježky s tajomstvom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 - 5 porcií): 250 g mletého bravčového a hovädzieho mäsa, 4 vajcia, 100 g šampiňónov, 50 g masla, 1 cibuľa, 1 ČL petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ, cestoviny (niťovky alebo špagety/

Postup: Mleté mäso ochutíme soľou, mletým čiernym korením. Vajcia uvaríme natvrdo. Očistené šampiňóny upražíme na masle s posekanou cibuľou. Uvarené, olúpané vajcia rozrežeme po dĺžke na polovicu, vyberieme žĺtok, jamky vyplníme opraženými šampiňónmi a polovice vajec spojíme. Obalíme ich mletým mäsom. Na jednej strane vyformujeme papuľku ježka, oči a nos urobíme z čierne korenia, namiesto pichliačov použijeme nevarené cestoviny. Ježkov dáme na pomastený plech, zakryjeme alobalom, pečieme, až je mäso hotové. Upečené cestoviny sa dajú konzumovať.

 


AdSense