Bravčové rezne s olivami

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 bravčové rezne, soľ, rasca, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, 10 čiernych olív, 600 g paradajok, 1 1/2 l hovädzieho vývaru, 60 g oleja

Postup: Ošúpaný cesnak nakrájame na tenké plátky, olivy zlejeme, umyjeme, prekrojíme na 1/4, mäso osolíme, okoreníme. Na panvici zohrejeme olej, rezne prudko opečieme, až získajú farbu. Vyberieme z panvice na tanier, do výpeku dáme cesnak, paradajky, krátko opražíme, podlejeme trochou vývaru, pridáme olivy, trochu rasce. Rezne dáme naspäť na panvicu, všetko spolu dusíme na minime domäkka. Z času na čas podlievame vývarom. Pred dokončením odokryjeme, necháme vyvrieť na 1/2 , získame hustejšiu omáčku. Príloha ryža.