Pikantné rezne na paprike

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 500 g papriky, 1 hlávka bielej kapusty, 1 strúčik cesnaku, 8 menších bravčových rezňov, mleté čierne korenie, 1 PL hladkej múky, 2 PL oleja, soľ, 150 ml bieleho vína, 2 PL pomarančovej šťavy, čili

Postup: Očistenú papriku a kapustu nakrájame na rezance, umyjeme. Ošúpaný cesnak nasekáme nadrobno. Umyté, osušené mäso mierne naklepeme, okoreníme, obalíme v múke, z oboch strán na oleji prudko opečieme, odložíme na teplé miesto. Papriku, kapustu, cesnak dáme do výpeku, opražíme, podlejeme bielym vínom, pomarančovou šťavou, znížime teplotu, udusíme. Dochutíme soľou, korením, čili. Podávame so zeleninou, ryžou alebo zemiakovými hranolčekmi.

 


AdSense