Viedenská roštenka

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 5 veľkých cibúľ, 4 roštenky, soľ, mleté čierne korenie, 80 g masla, 3 PL oleja, 1 PL hladkej múky, 1/4 l mäsového bujónu

Postup: Olúpanú cibuľu nakrájame na kolieska. Mäso osolíme, posypeme mletým čiernym korením. V panvici rozohrejeme maslo, kolieska cibule na ňom opečieme. V druhej panvici rozohrejeme olej, mäso prudko opečieme (2 min), teplotu znížime, pečieme z oboch strán 4 m. Mäso potom zabalíme do alobalu, do výpeku dáme opraženú cibuľu, posypeme múkou, opečieme, prilejeme bujón, osolíme, okoreníme, varíme až kým marináda zhustne. Cibuľu vyberieme, necháme odkvapkať.

Mäso podávame poliate výpekom, posypané opraženou cibuľou.

 


AdSense