Plnené bravčové závitky s bielou kapustou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 kusy bravčových rezňov z karé alebo stehna, 1/2 hlávky bielej kapusty, biely chlieb, 100 g oškvarkov, petržlenová vňať, 1 strúčik cesnaku, rasca, 2 vajcia, 150 - 200 ml teplého mlieka, 1 cibuľa, olej, 300 ml hovädzieho vývaru, mleté čierne korenie, soľ

Postup: do rozmrveného chleba pridáme škvarky, nadrobno posekaný petržlen, prelisovaný cesnak, vajcia, teplé mlieko, solíme, okoreníme, necháme odstáť. Opražíme cibuľu, pridáme kapustu, dusíme, podlejeme malým množstvom hovädzieho vývaru, ochutíme soľou, mletým čiernym korením, rascou, necháme dusiť ešte 20 min. Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, naplníme plnkou, zvinieme, previažeme niťou. Na panvici zohrejeme olej, závitky zo všetkých strán opečieme, podlejeme malým množtvom vývaru, prikryté dusíme 15 min. domäkka.

Podávame so zemiakmi na kapuste.

 


AdSense