Horehronské tajomstvo

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 porcie): 600 g vykosteného karé, 4 vajcia, olej na opekanie, feferónky podľa chuti, 4 PL kečupu, 200 g tvrdého syra na strúhanie, po 4 PL sterilizovaného hrášku, kukurice,  4 Pl hladkej múky, mleté čierne korenie soľ

Postup: Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, pomúčime, prudko opečieme na oleji do zlatista. Zo 4 vajec, soli urobíme 4 omelety, každú potrieme kečupom, posypeme najemno posekanými feferónkami (čili papričkam, hráškom, kukuricou).

 

Do každej vložíme mäso, preložíme, posypeme syrom, podávame s listovým šalátom.