Rezeň s bylinkovou ryžou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 porcie): 4 bravčové rezne, 200 g ryže, 1 červená, 1 žltá paprika, 1 viazanička petržlenovej vňate, 1 viazanička kôpru, 2 PL oleja, mleté čierne korenie, 2 PL paradajkového pretlaku, 200 ml zeleninového vývaru

Postup: Ryžu uvaríme v osolenej vode, umyté, očistené papriky nakrájame na rezance, umytú vňať, kôpor nasekáme, umyté, osušené rezne, opečieme na oleji na panvici z oboch strán, osolíme, okoreníme, vyberieme, odložíme na teplé miesto. Vo výpeku opečieme 3 - 4 min. papriky, pridáme paradajky, pretlak, 1/2 byliniek, rozriedime vývarom, varíme 3 min., dochutíme soľou, korením. Ryžu zlejeme, premiešame so zvyšnými.

Podávame s rezňami a paprikou.