Ryžové rezance

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (pre 4 osoby): 300 g paradajok, 1 konzerva malých kukuričiek, 2 cibule, 2 červené čili papričky, 2 strúčiky cesnak, 1 stonka bazalky, 180 g ryžových rezancov, 1 väčší plátok kačacích pŕs, 5 PL ryžovej omáčky, 4 pl ústricovej omáčky

Postup: Paradajky narežeme, sparíme, olúpeme, vydlabeme jadierka. čili papričky rozpolíme, vyberieme jadierka a nadrobno nasekáme. Cesnak očistíme a nadrobno nakrájame. Rezance polámeme, zalejeme vriacou vodou. Necháme postáť 15 m a prepláchneme. Mäso očistíme, nakrájame na plátky, opečieme na prudkom ohni.Kukuricu zlejeme a pozdĺžne narežeme. Cibuľu nakrájame plátky. Do panvice, kde sme opekali mäso, vložíme kukuricu, čili papričky, cibuľu, cesnak a opečieme. Pridáme rybaciu a ústricovú omáčku, premiešame, posypeme rezancami mäso, paradajky a prehrejeme.