Milánske rizotto

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 400 g ryže LARGIS, 1 menšia cibuľa, 100 g masla, 1,5 l vody, 2 slepačie bujóny Podravka, 1,5 dl bieleho vína, 1 ČL mletého šafránu, 50 strúhaného parmezánu

Postup: Do vriacej vody vložíme bujón, varíme 5 m. Na spenenom masle krátko pražíme nasekanú cibuľu, zľahka podusíme, podlievame vývarom. Pridáme umytú ryžu, krátko pražíme, dusíme za stáleho občasného podlievania a miešania horúcim vývarom. Potom pridáme víno, šafrán, parmezán. Ryžu podávame teplú s čerstvým šalátom.

 


AdSense