Cestoviny s kelom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 12 kelových listov, 2 mladé cibuľky, 2 strúčiky cesnaku, 60 g píniových semienok, 350 g celozrnných cestovín, 2 PL masla, 250 ml zeleninového vývaru, soľ, čierne korenie, šalvia

Postup: Umyté kelové listy nakrájame na prúžky, cibuľu, cesnak na malé kúsky, píniové semienká krátko orestujme na suchej panvici, odložíme nabok. Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Šalviu nasekáme. Rozhorúčime maslo, udusíme na ňom cibuľku, cesnak, prilejeme vývar, necháme zovrieť, pridáme kel, varíme 10 m. Osolíme, okoreníme, primiešame šalviu. Omáčkou polejeme cestoviny, posypeme píniovými semienkami.

 


AdSense