Cestoviny s gazdovskou omáčkou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 1 veľká cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 PL olivového oleja, 500 g bravčovej klobásy, 3 PL brandy, 400 g ošúpaných paradajok z konzervy, soľ, mleté čierne korenie 350 g sušených cestovín (široké rezance), 150 g mrazeného hrášku

Postup: Očistenú cibuľu nakrájame nahrubo, cesnak prelisujeme. Na miernom ohni opražíme cesnak, cibuľu (4 m). Ošúpané klobásy nakrájame nahrubo, pridáme do panvice, opekáme 7 m, prilejeme brandy, pridáme paradajky, okoreníme, necháme zovrieť, zmiernime teplotu, varíme 10 m. V hrnci zovrieme vodu, pridáme cestoviny varíme 7 m, pridáme hrášok, varíme 4 m. Scedíme, pridáme do paradajkovej omáčky, dochutíme.

 


AdSense