Farfalle s čakankou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Základné cesto: (500 g hladkej múky, 5 vajec, 1 PL olivového oleja) rozvaľkáme na hrúbku 3 mm, nakrájame pásy široké 3 cm, tie nakrájame na rovnako veľké obdĺžniky, potrieme v strede vodou, prstami ich stlačíme tak, aby vznikol motýlik (mašlička).

Suroviny (6 osôb): 500 g základného cesta, 3 vetvičky rozmarínu, 1 hlávka čakanky 150 g šunky prosciutto, olivový olej, cesnak, maslo, cesnak, maslo, soľ, mleté čierne korenie, parmezán, olej

Postup: Na rozpálenej panvici s olejom orestujeme nasekaný rozmarín, cesnak, čakanku, pridáme trochu masla, dochutíme soľou, čiernym korením, pridáme uvarené farffale v slanej vode, na tenké plátky nakrájanú šunku, premiešame, posypeme nastrúhaným syrom .

 


AdSense