Pizza s kyslou kapustou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 250 g polohrubej múky, ? CL soli, 1/2 kocky droždia, 12 ČL cukru, 150 ml vlažnej vody, 4 PL olivového oleja, 1 paradajkový pretlak alebo kečup, 300 g kyslej kapusty, 1 červená cibuľa, 12 plátkv prerastenej slaniny, 100 g strúhaného syra, 2 ČL korenia na pizzu

Postup: Múku zmiešame so soľou. Droždie s cukrom rozpustíme vo vlažnej vode, pridáme múku s olejom. Spracujeme cesto, necháme 30 min. kysnúť. Plech pomastíme olejom, cesto naň roztlačíme, alebo vyvaľkáme 2 pizze. Na cesto natrieme pretlak, posypeme korením na pizzu. Odkvapkanú kapustu, syr, plátky slaniny a kolieska cibule rozložíme. Pečieme v rúre pri 250 °C 15 - 20 m.

 


AdSense