Polentová pizza

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 1 l mäsového vývaru, 200 g predvarenej kukuričnej krupice, maslo, 1 stredne veľká cibuľa, 100 g šampiňónov, 1 malá zelená paprika, 100 g mozarelly, 40 g vykôstkovaných čiernych olív, 1 PL oleja, 100 ml paradajkovej omáčky.

Postup: Vývar zohrejeme, vsypeme doň krupicu, 2 m varíme pri nízkej teplote. Plech na pizzu vymastíme, rovnomerne na ňom rozotrieme kukuričnú kašu, pečieme 15 m pri 200 °C. Ošúpanú cibuľu, očistené huby nakrájame na plátky, umytú papriku na pásiky, mozarellu posekáme, olivy rozpolíme. Na panvici zohrejeme olej, na ňom dusíme cibuľu, šampiňóny. Upečenú pizzu vyberieme z rúry, natrieme paradajkovou omáčkou, rozložíme zmes cibule, húb, papriky, posypeme mozarellou, olivami. Pečieme ešte 12 min.

 


AdSense