Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (pre 2 osoby): 250 g celozrnných špagiet,1 väčšia mrkva, 2 - 3 stonky šalvie, 4 PL masla, 1 strúčik cesnaku

Postup: Vo veľko hrnci necháme zovrieť dostatočné množstvo vody. Pridáme soľ a olej. Špagety uvaríme podľa návodu na obale. Mrkvu ošúpeme, očistíme a po dĺžke nakrájame na tenké plátky. Tie potom pokrájame na dlhé, špagetám podobné pásiku. Asi 3 minúty pred dovarením špagiet pridáme do vody mrkvové pásiky. Šalviu umyjeme, osušíme, lístky otrháme zo stoniek a posekáme. V panvici speníme maslo, odložíme zo sporáka, šalviové lístky na ňom krátko opečieme. Špagety a mrkvové pásiky necháme odkvapkať na site. Upravíme ich na 2 taniere, polejeme šalviovým maslom, prelisujeme na ne cesnak.

 


AdSense