Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 250 g čiernych olív bez kôstok, 2 PL olivového oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1/2 ČL vločiek sušenej feferónky, 2 PL kapár, 4 filé sardiniek, 500 g olúpaných rajčiakov, soľ, mleté čierne korenie, 500 g špagiet

Postup: 3/4 olív nakrájame nahrubo. V rajnici zohrejeme olej, opečieme na ňom nakrájaný cesnak, feferónkové vločky, roztlačíme sardely, pridáme olivy kapary, rajčiaky. Zmes ochutíme soľou, korením, dusíme, až sa odparí tekutina. Špagety uvaríme v slanej vode domäkka, scedíme, na mise k nim pridáme omáčku, celé olivy.

 


AdSense