Vyprážaný králik

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4 osoby): 1 mladý králik, hladká múka, strúhanka, 2 vajcia, masť alebo olej, 2 PL mlieka, 1 menšia fľaška majonézy, 1 hruška, mletá škorica, čili korenie

Potup: Umytého, osušeného králika pokrájame na diely, z každej strany osolíme. Kúsky mäsa obalíme v hladkej múke, vo vajciach rozšľahaných s mliekom, v strúhanke. Obalené mäso vypražíme na rozohriatom oleji alebo masti, vyberieme, osušíme od prebytočného tuku. Majonézu vymiešame s najemno nastrúhanou očistenou hruškou, ochutíme mletou škoricou a čili, podávame k mäsu.

 


AdSense