Plnený králičí chrbát

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: Králičí chrbát a pečeň, 60 g čerstvých šampiňónov, 100 g anglickej slaniny, 3 dl králičieho vývaru, 300 g hrášku, 1 vajce, 120 g oleja, 590 g masla, soľ a 1 PL hladkej múky

Postup: Očistený králičí chrbát osolíme a potrieme cesnakom. Polovicu nakrájanej cibule speníme na ohni a pridáme nakrájanú pečeň a plátky šampiňónov. Restujeme, zalejeme rozšľahaným vajcom a dosolíme podľa chuti. Vyrežeme do mäsa kapsy a naplníme vychladnutou zmesou a zašijeme. Chrbát obalíme plátkami anglickej slaniny, previažeme, poprášime múkou. Takto pripravený chrbát opečieme na oleji zalejeme vývarom a podusíme domäkka. Nakrájaný chrbát polejeme šťavou z výpeku a podávame so zemiakmi. Zvyšnú cibuľu opražíme na masle a pridáme nakladaný hrášok. Po chvíli odstavíme a podávame ako prílohu.