Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (6 porcií): 500 g srňacieho mäsa, 500 g bravčového bôčika, 500 ml červeného vína, 1 bobkový list, 3 klinčeky, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 feferónka, 1 ČL sušeného tymianu, 100 g údenej slaniny bez kože, 250 g cibule, 2 PL hladkej múky, 5 PL kyslej smotany

Postup: Srňacinu, bôčik očistíme, pokrájame na kocky, zalejeme vínom, pridáme klinčeky, bobkový list, tymian, čierne korenie, soľ, feferónku, varíme. Až víno zovrie, oheň stíšime, varíme 1 h potom mäso vyberieme, vývar precedíme. Slaninu, cibuľu nakrájame na drobné kocky, opražíme, zaprášime múkou, zalejeme precedeným vývarom, pridáme smotanu, povaríme, primiešame mäso. Podávame s makarónmi poliatymi maslom a s brusnicovým kompótom.

 


AdSense