Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (4  porcie):  800 g  stehna  z  jeleňa, soľ, mleté čierne korenie, 100 mloleja, 5 jarných cibuliek, 200g šampiónov, 100 ml červeného vína, 80 g masla

Postup: Stehno nakrájame  na  plátky,  z oboch  strán naklepeme, osolíme, okoreníme. Na panvici na rozpálenom oleji mäso prudko opečieme. Hotové dáme medzi dva nahriate taniere. Na panvicu dáme na kolieska nakrájanú cibuľu, šampiňóny nakrájané na kúsky. Všetko zľahka orestujeme, podlejeme vínom, krátko podusíme. Omáčku rozriedime vývarom alebo vodou. Dochutíme ju soľou, korením a preva>ríme. Potom omáčku zjemníme maslom, rozšľaháme vidličkou a už nevaríme. Steaky polejeme omáčkou.

Príloha: Zemiaky varené v šupke.


AdSense