Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (3 porcie): 200 g šalátu Šanghaj, 200 g zemiakových krokiet, olej, 34 PL cesnakového oleja, 250 g muflonieho mäsa, 12 čili papričky, 2 ČL strúhaného chrenu, olej, 2 ČL citrónovej šťavy, 2 strúčiky cesnaku, 50 g cibuliek v náleve, soľ, mletá rasca, mäsový vývar

Postup: Posolené muflonie mäso posypeme mletou rascou, potrieme prelisovanými strúčikmi cesnaku a opečieme na panvici na oleji. Potom ho preložíme do zapekacej misy, podlejeme výpekom z opekania, mäsovým vývarom, prikryjeme a dáme piecť do vyhriatej rúry. Opečené mäso preložíme na rozohriaty gril a pár minút grilujeme. Zemiakové krokety vypražíme na panvici v rozohriatom oleji. Umyté jednotlivé listy šalátu osušíme, rozložíme na taniere, pokvapkáme PL cesnakového oleja a citrónovou šťavou. Pridáme kokety, natrhané kúsky mäsa a scedené cibuľky.

Ozdobíme čili papričkami a pokvapkáme cesnakovým olejom.