Hodnotenie používateľov: 5 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívne
 

Suroviny (4 osoby): 500  g  zverinovej  pečienky,  soľ,  250 g bravčového laloku, 300 g diviny na guláš podľa vlastného výberu, čerstvý tymian, brusnicový kompót

Postup: V osolenej vode uvaríme  bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou. Obe mäsá zmiešame, pridáme obe mäsá zmiešame, pridáme rozmixovanú pečienku, premiešame a dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymianom, a brusnicovým kompótom (môžeme všetko ešte rozmixovať, aby vznikla hladká zmes). Zmes vlejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu na vodnom kúpeli pri 80 stupňoch Celzia.

Príloha: brusnicový kompót, medová cibuľka, čerstvý chlieb.


AdSense