Kuriatkový guláš

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (6 porcií):   750  g  kuriatok,  300   ml  leča,  100  g prerastenej údenej slaniny, 500 g zemiakov, majorán, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, nové korenie, borievky, rasca, vegeta soľ, bokový list, 1 PL hr. múky

Postup: Slaninu,   ošúpanú  cibuľu  pokrájame  na  drobné kocky, opražíme, pridáme umyté, osušené, pokrájané huby, orestujeme, až sa voda vyparí, ochutíme soľou, ml. paprikou, oboma koreniami, borievkou, rascou, bobkovým listom, nakoniec pridáme lečo, zalejeme vodou, dusíme pod pokrievkou 30 m, podľa potreby podlievame vodou. Pridáme očistené, na kocky pokrájané zemiaky, až sú mäkké guláš zahustíme múkou, nakoniec pridáme majorán.

Príloha: chlieb.


AdSense