Hydinový guláš s ovocím

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (pre 2 osoby): 400 g kuracích pŕs, 2 pomaranče, 1 grapefruit, 4 listy čínskej kapusty, 60 g sladkej smotany, 2 PL olivového oleja, 60 g sladkej smotany, morská soľ, kajenské, 1 pór

Postup: Z jedného pomaranča vytlačíme šťavu, druhý pomaranč a grapefruit olúpeme a nakrájame. Pôr nakrájame na krúžky, čínsku kapustu na pásiky. Kuracie prsia nakrájame na kocky a na oleji prudko opečieme. Pridáme zeleninu a krátko spolu podusíme a vyberieme z panvice. Do výpeku dáme pomarančovú šťavu, sladkú smotanu a 100 ml vody a privedieme do varu. Omáčku ochutíme soľou a mletým čiernym korením. Vložíme do nej mäso, zeleninu a ovocie a necháme zovrieť.

 


AdSense